Νέος Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων 2023-2024

Στο Κέντρο Ψυχής προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν από τις συνθήκες ζωής και κυρίως όσες μας μεταφέρουν οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται την ψυχική τους υγεία και ευεξία. Με βάση αυτές τις ανάγκες διαμορφώνουμε κάθε χρόνο τις θεματικές για τα βιωματικά εργαστήρια που διοργανώνουμε, τα οποία απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για προσωπική ανάπτυξη και σύνδεση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει:

ενσυνειδητότητα-διαλογισμός

Αναζητώντας τα Εσωτερικά μου Στηρίγματα

Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε εσωτερικές πηγές στήριξης, τις οποίες συχνά αφήνουμε ανεκμετάλλευτες. Όταν είμαστε σε επαφή με τα εσωτερικά μας στηρίγματα, τότε έχουμε μεγαλύτερη ψυχική ανθεκτικότητα και μπορούμε να ρυθμίζουμε τα συναισθήματα μας και να αντιμετωπίζουμε με ευελιξία τις δυσκολίες της ζωής. Μέσα από την ενσυνειδητότητα και την επίγνωση του εαυτού μας μπορούμε να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά τα εργαλεία που κρύβουμε μέσα μας.

Γνωριμία με το Εσωτερικό Παιδί

Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να έχει πολύ έντονα συναισθήματα και υπερβολικές αντιδράσεις σε καταστάσεις που δεν δικαιολογούν τόση ένταση. Το αποτέλεσμα είναι να βιώνουμε εσωτερική δυσφορία, ενώ συχνά βλάπτουμε και σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Σε κάθε περίπτωση οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται από τους μηχανισμούς που μάθαμε να χρησιμοποιούμε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας για να επιβιώνουμε από τα τραύματα μας.

Ακολουθήστε μας στα social media

Scroll to Top