Νέος Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων 2022-2023

Στο Κέντρο Ψυχής προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν από τις συνθήκες ζωής και κυρίως όσες μας μεταφέρουν οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται την ψυχική τους υγεία και ευεξία. Με βάση αυτές τις ανάγκες διαμορφώνουμε κάθε χρόνο τις θεματικές για τα βιωματικά εργαστήρια που διοργανώνουμε, τα οποία απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για προσωπική ανάπτυξη και σύνδεση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει:

Γνωριμία με το Εσωτερικό Παιδί

Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να έχει πολύ έντονα συναισθήματα και υπερβολικές αντιδράσεις σε καταστάσεις που δεν δικαιολογούν τόση ένταση. Το αποτέλεσμα είναι να βιώνουμε εσωτερική δυσφορία, ενώ συχνά βλάπτουμε και σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Σε κάθε περίπτωση οι αντιδράσεις αυτές προέρχονται από τους μηχανισμούς που μάθαμε να χρησιμοποιούμε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας για να επιβιώνουμε από τα τραύματα μας.

Γνωρίζω τον Εαυτό μου μέσα από τη Συνάντηση

Μετά από μια δύσκολη περίοδο απομόνωσης λόγω της πανδημίας, θεωρήσαμε πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα θεραπευτικό να βρούμε ξανά τη χαρά της ανθρώπινης επαφής. Για το λόγο αυτό διαμορφώθηκε αυτή η βιωματική ομάδα με σκοπό να προωθήσει την επίγνωση του εαυτού μας μέσα από τη συνάντηση και την επαφή με τους άλλους.

Μαθαίνω να ζω με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness)

Η Ενσυνειδητότητα, ή Mindfulness, είναι μια πρακτική που ενισχύει την ικανότητα μας να βρισκόμαστε συνειδητά στο παρόν, χωρίς κριτική και χωρίς να πνιγόμαστε από ερεθίσματα, σκέψεις και συναισθήματα. Η ικανότητα αυτή μπορεί να αναπτυχθεί στον καθένα από εμάς και να έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Ακολουθήστε μας στα social media

Scroll to Top