Η Φιλοσοφία μας

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Ψυχής, έναν χώρο που δημιουργήσαμε επιθυμώντας να συνδυάσουμε την εμπειρία μας σε διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής, κλινικής εποπτείας και εκπαίδευσης σε θέματα ψυχικής υγείας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Όπως μαρτυρά και το όνομα που επιλέξαμε, στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι η ανθρώπινη ψυχή και οι τρόποι που μπορούμε να της δώσουμε το χώρο να αναπτυχθεί και να υπάρξει ανεμπόδιστα σε σχέση με τους άλλους και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στο Κέντρο Ψυχής κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε ποιοτική στήριξη, ολιστική φροντίδα και ευκαιρίες αυτοανάπτυξης, όπως μπορείτε να δείτε και στις υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Για το σκοπό αυτό θεωρήσαμε χρήσιμο να επεκταθούμε πέρα από τις ατομικές συνεδρίες και σε ομαδικές δραστηριότητες, οι οποίες θα προωθούν τη θεραπεία, την αυτογνωσία, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ψυχοεκπαίδευση μέσα από την αλληλεπίδραση των ατόμων και τη δυναμική της ομάδας.

Παράλληλα, εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να ενισχύσουμε και άλλους επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξελίξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή στήριξη και φροντίδα της ανθρώπινης ψυχής.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για το έργο και τη φιλοσοφία μας. Και βέβαια θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι στο Κέντρο Ψυχής!

«Το πιο μεγάλο ταξίδι μας το κάνουμε μέσα στην ψυχή μας.»
Νίκος Καζαντζάκης

Ακολουθήστε μας στα social media

Scroll to Top